banner913
banner932
banner1032

Esentepe koltuğu sevdi

banner1020

Aksa 1. Lig lider Esentepe, zirve yarışındaki rakiplerinden Gönyeli’yi, Deniz Kibar’ın golüyle mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü. Gönyeli ise üst üste 2. maçını da kazanamazken 16 puanda kaldı

banner974
Esentepe koltuğu sevdi

banner971
Stadyum: Esentepe Erdal Barut Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Halil Canaloğlu, Abdülkadir Karadağ
Esentepe: Osman, Nersin, Yusuf, Deniz, Ege, Tuğra, Salih Karal, Emek, Mehmet Ada, Mahmut
Gönyeli: Ali Faruk, Ahmet Can, İbrahim Öksüzoğulları, Erol, Kahraman, Ahmet Eser, Metin, Cevdet, Berkay, İbrahim Kaba, İlyas Yılmaz
Goller: Dk. 65 Deniz Kibar (Esentepe)
 
Birinci Ligin 9. Hafta karşılaşmasında Esentepe, Gönyeli’yi Esentepe Erdal Barut Stadında konuk etti. Maç büyük çekişme içerisinde geçti.
İlk devrede Esentepe ile Gönyeli gol bulmazlarken, devre 0 – 0 sona erdi. İkinci devrede de çekişme devam ederken, maçın 65. dakikasında Esentepe, formda golcüsü Deniz Kibar’ın 65’te savunmanın arkasına sarkıp, kaleciyi de geçerek attığı golüyle 1 – 0 öne geçti.
Esentepe ile Gönyeli kalan bölümde skoru değiştiremezlerken, maçı 1 – 0 kazanan Esentepeliler büyük sevinç yaşadılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.