banner913
banner932
banner1012

Dörtyol ‘Oh’, İncirli ‘Off’ dedi

banner1020

Aksa 1.Lig’de düşme hattından uzaklaşmak isteyen iki bölge takımı İncirli ile Dörtyol’un Türkmenköy sahasındaki mücadelesinde Dörtyol geriye düştüğü karşılaşmadan 2 -1 galip ayrılarak derin bir nefes aldı

banner974
Dörtyol ‘Oh’, İncirli ‘Off’ dedi

banner971
Stadyum:Türkmenköy Mehmet Ali TokerStadı
Hakemler: Mustafa Öztugay, SertanAlkın, ErcanDemir
İncirli:Selahattin, Sezer, Doğukan, Halit, Volkan (77.Dk Vedat), Bekir (64.Dk Salih), Mehmet Bayır (64.Dk HüseyinGenel), Orhan, Tuğhan, Mustafa Özbek, FatihKarabulut
Dörtyol:AhmetVatanseven, Selkan, Murat, Ömer, Atakan, Mert (85.Dk Gürkan)(90.Dk Ömer), Batuhan, Sergen, SüleymanBayır, Berat, Bilal (75.Dk Oktay)
Goller: 22.Dk Volkan (İncirli)- 44.Dk Süleyman, 70.Dk Selkan (Dörtyol)
 
AKSA Birinci Ligin 18. Haftasında İncirli, Dörtyol’u derbide Mehmetali Toker Stadında konuk etti.
Mustafa Öztugay’ın yönettiği karşılaşma çekişmeli geçerken, İncirli, Volkan Göktürk ile 1 – 0 öne geçti. 44’te Süleyman Bayır’ın attığı golle 1 – 1 sona erdi.
İkinci devreye moralli başlayan Dörtyol, kaptan Selkan Deniz’in 70’deki golüyle skoru 1 – 2 yaptı.
Dörtyol bu skoru maç sonuna kadar koruyup 3 puanı alırken 12’ye yükselip, düşme hattında kalmasına rağmen İncirli ile puan farkını 2’ye indirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.