banner913
banner932
banner1012

Çiçeklerle karşılandılar

banner1020

Süper Ligde başarılı bir sezon hedefleyen Hamitköy'ün, Yenicami'den transfer ettiği gol kralı John Ebuka ile Oladele, adaya geldiler

banner974
Çiçeklerle karşılandılar

banner971

Süper Ligde başarılı bir sezon hedefleyen Hamitköy'de, kulübün flaş transferlerinin heyecanı yaşanıyor.

Yenicami'nin 2 sezon önceki lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan gol kralı John Ebuka ile defansın sigortası Oladele, dün Hamitköy için adaya geldiler.

Hamitköy taraftarlarının, ülkemizde pek görmeye alışık olmadığımız bir etkinliğe imza atarak John Ebuka ile Oladele'yi havaalanında karşılamaları, Ebuka ile Oladele'yi şaşırtırken, oldukça mutlu da etti.

Kırmızı siyahlı formaları ile haaalanına giden Hamitköy taraftarları, Ebuka ile Oladele'yi alkışlarla ve çiçeklerle karşıladılar. Ebuka ile Oladele kendileri için hazırlanan ve Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş’ın direktörü olduğu Şensal Yapı reklamının baskılı formalarını giyerek taraftarlarla objektiflere poz verdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.