banner913
banner932
banner1012

Bolkan: Karadağ, yine zor deplasman olacak

banner1020

Mehmet Bolkan, yeni sezon hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunurken, özelliğini kaybeden Karadağ’ın, çekinerek gelinecek, yine zor bir deplasman olmasını sağlayacaklarını söyledi

banner974
Bolkan: Karadağ, yine zor deplasman olacak

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Lefke teknik direktörü Mehmet Bolkan, yeni sezondan beklentileri ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Bolkan'ın açıklamaları şöye:

"Karadağ 2 sezondur Karadağ özelliğini kaybetti. Lefke'yi 2 sezondur Karadağ'da gelen giden yeniyor. Bu özelliği yeniden kazanmak ve Karadağ’ın çekinerek gelinecek , zor bir deplasman olmasını sağlayacağız.

Mehmet Bolkan hedefi olduğu için Lefke'ye gitti. Lefke'nin kesin hedefi kupadır. Kupa şampiyonluğunu istiyoruz. Lefke'nin yerli kadrosu iyidir. Yakup, Aykut ve Kasım da yeni sezonda Lefke'nin kadrosunda yer alacaklar. Mehmet Özeralp yoldan dolayı takımdan ayrılmak ister. Bu nedenle de antrenmanlara katılmaz. Mehmet Özeralp'ın ayrılması durumunda mutlaka bir kaleci transferi yapacağız. 20 - 22 Ağustos tarihleri arasında Girne'de Oscar Otelde kamp yapacağız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.