banner913
banner932
banner1012

Binatlı, Orçun Volkan’a emanet

banner1020

Güzelyurt takımı Binatlı’da başkanlık görevini devralan Veleddin Taşkent ve yönetimi ilk iş olarak takımı Orçun Volkan’a emanet ederken, kulübün kadın kolların da Taşkent’e önemli destek geldi

banner974
Binatlı, Orçun Volkan’a emanet

banner971
Güzelyurt bölgesinin Birinci Lig kulüplerinden Binatlı’da Veleddin Taşkent başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu ilk icraat olarak takımı çalıştıracak teknik ekibi belirledi. Binatlı’nın yeni teknik adamı Orçun Volkan oldu. Orçun Volkan’ın teknik ekibinde her zaman olduğu gibi Serdar Özsönmezer yardımcı antrenör, Mahmut Dinçli ise kaleci antrenörü olarak görev yapacak. Orçun Volkan geçtiğimiz sezon Güzelyurt’un diğer Birinci Lig ekibi Baf Ülkü Yurdu’nu çalıştırmıştı.

TAŞKENT’E KADIN DESTEĞİ
Binatlı Yılmaz Spor Kulübünün yeni başkanı Veleddin Taşkent, kulübün kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi. Kadın kolları üyelerinin destek verdiği Veleddin Taşkent, yaptığı görüşme ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yönetim kurulu olarak elimizi güçlendiren kadın kolları üyelerimizle birlikte kulübümüz adına gerçekleştireceğimiz projelerimizi görüştük. Birbirimize destek olarak yola koyulduk. Tek gailemiz Binatlı’dır.”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.