banner913
banner932
banner1012

Asker: Ligde iddialı olduğumuzu göstermek için kazanmak zorundayız

banner1020

banner974
Asker: Ligde iddialı olduğumuzu göstermek için kazanmak zorundayız

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen İktisatbank Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2.Ligi'nde dördüncü hafta oynanacak.
2. Grup'ta 12 Haziran Pazar günü saat18:00’de Çamlıbel SK, Yeşiltepe Ilgaz’ı, Şehit Şevket Kadir Stadında konuk edecek. İsmail Ercan’ın yöneteceği maç öncesinde Çamlıbel SK kulüp başkanı Mehmet Asker şu açıklamayı yaptı:
“Hafta sonundaki Yeşiltepe Ilgaz maçına Cuma günü yaptığımız tek antrenmanla hazırlandık. Zorlu maça takımın önemli isimlerinden cezalı Ozan Aygün ve sakatlıkları henüz iyileşmeyen Kadir Dilek ile Kadri Nuri’den yoksun olarak çıkacağız. Hedefimiz iyi futbol sonrasında galibiyettir. Ligde iddialı olduğumuzu göstermek için kazanmak zorundayız.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.