KTTB tarafından verilen bilgiye göre toplantı, cumartesi günü 12.00-14.00 saatleri arasında Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Mustafa Hami Konferans Salonu'nda yer alacak.

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği, Mağusa, İskele ve Karpaz bölgelerindeki meslektaşlarını ziyaret etti
Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği, Mağusa, İskele ve Karpaz bölgelerindeki meslektaşlarını ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Toplantıda FEMS dönem Başkanı Dr. Alessandra Spedicato ve Başkan Yardımcısı Dr. Renata Čulinović-Čaić FEMS’in çalışmaları, amaçları, projeleri hakkında bilgi verecek.

Açıklamada, FEMS’in, maaşlı olarak çalışan hekimlerin, maddi ve manevi çıkarlarını, hekimler ve hastaları için daha iyi mesleki koşulların sağlanmasını, sürekli mesleki eğitimi, makul ücretleri, teşhis ve tedavide hekimlerin bağımsızlığını Avrupa düzeyinde savunmak üzere çalışmalar yürüttüğü de kaydedildi.