banner913
banner932
banner1012

Nevzat Ormancı Açık Anı Darts Turnuvası şampiyonu Mustafa Behlül

banner1020

banner974
Nevzat Ormancı Açık Anı Darts Turnuvası şampiyonu Mustafa Behlül

banner971
Niyazi Ergülen
Güzelyurt Darts Birliği 2022-2023 Ferdi Darts Şampiyonası 10.Ayak Nevzat Ormancı Açık Anı Darts Turnuvası geçtiğimiz akşam Binatlı Yılmaz Spor Kulübü Darts Atış Salonunda gerçekleşti.
Çok güzel oyunların oynandığı gecede rakiplerine üstünlük sağlayan Mehmet Fırat, Ahmet Ormancı, Mustafa Behlül ve Alkan Caner yarı finallere kalmaya hak kazandılar.
Yarı finallerin ilk maçında rakibi Alkan Caner'i 3-1 ile geçen Mehmet Fırat ilk finalist olurken diğer yarı final maçında ise Mustafa Behlül rakibi Ahmet Ormancı'yı 3-1 ile geçip turnuvanın ikinci finalisti oldu. Mağlupların oynadığı üçüncülük maçında rakibi Ahmet Ormancı'yı 3-1 ile geçen Alkan Caner gecenin üçüncüsü oldu.
Final maçında ise rakibi Mehmet Fırat'ı 3-0 net bir skorla geçen Mustafa Behlül turnuvanın şampiyonu oldu.
Gecedeki yan ödülleri ise;
--En yüksek sayı atan 2 adet 180 ile Caner Bozbeyli,
--En yüksek sayıdan bitiren ödülünü ise 140 sayı ile Gürcan Kızıler,
--En az dartta bitiren ödülünü ise 16 dart ile Caner Bozbeyli,
-- Göbekten bitiriş ödülünü ise Alkan Caner aldılar.
Gecede dereceye girenlere ödüllerini GDB Başkanı Alkan Caner, Mehmet Askerler, Devrim Beyitler, Osman Evirgen, Macit Ormancı ve Ahmet Ormancı verdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.