banner913
banner932
banner1012

Marmara kayıpsız bitirdi

banner1020

Basketbol Büyük Kadınlar Ligi’nde klasman maçları tamamlandı. 3’te 3 yapan Marmara klasmanı lider tamamlarken, 2 galibiyet alan DAÜ ikinci, tek galibiyet elde eden Akdeniz Spor Birliği üçüncü ve klasmanı galibiyetsiz tamamlayan Caesar G.Birliği dördüncü oldu

banner974
Marmara kayıpsız bitirdi

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Kadınlar Ligi’nde klasman maçları tamamlandı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan 3’üncü hafta maçları sonunda Marmara ve Doğu Akdeniz Üniversitesi galip gelen takımlar oldu. Bu sonuçların ardından 3’te 3 yapan Marmara klasmanı lider tamamlarken, 2 galibiyet alan DAÜ ikinci, tek galibiyet elde eden Akdeniz Spor Birliği üçüncü ve klasmanı galibiyetsiz tamamlayan Caesar G.Birliği dördüncü oldu.
ÇEKİŞMELİ MAÇ MARMARA’NIN: 54-46
Maça lider çıkan Marmara ile ikinci galibiyetini elde etmeye çalışan Akdeniz Spor Birliği arasındaki mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. İlk periyodu 2 sayı fark ile Akdeniz önde geçerken, ikinci periyotta rakibi karşısında farkı yakalayan Marmara, ikinci yarıda bu avantajını yitirmedi ve mücadeleden 54-46 galip ayrıldı.
Lefkoşa ekibinde Sude Kadıoğlu 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Havva Arabacıoğlu 14 sayı 17 ribaunt, Wuyani Moses de 12 sayı 14 ribaunt ile ‘double-double’ yaptı. Akdeniz’de Ruth Okigbo’nun 19 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.
DAÜ KLASMANI İKİNCİ TAMAMLADI: 72-36
Oynanan diğer maçta Caesar L. G.Birliği karşısına çıkan Doğu Akdeniz Üniversitesi, mücadeleden 72-36 galip ayrıldı ve klasmanı ikinci sırada tamamladı. İlk periyodu 10-10 eşitlikle geçilen maçın sonraki periyotlarında fark bulan DAÜ, maçtan da farklı galip ayrılmasını bildi.
Mağusa ekibinde Zeynep Gül Tan 24, Rümeysa Elma 13 ve Berna Chaush 10 sayı üreterek çift haneli skorlara ulaşan isimler oldu. İskele ekibinin en skorer oyuncusu ise 11 sayı ile oynayan Arzum Aslanyürek oldu.
 
PUAN DURUMU:
Takım                           O       G       M
1-Marmara          3       3       -
2-DAÜ                          3       2       1
3-Akdeniz SB                3       1       2
4-Caesar G.Birliği         3       -        3
 
PLAY-OFF İLK MAÇ PROGRAMI:
19 Haziran Pazartesi
(Atatürk Spor Salonu)
18.30 Marmara-Ceasar G.Birliği
20.30 DAÜ-Akdeniz SB
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.