banner913
banner932
banner1012

Liselerde Levent ve YDK şampiyon

banner1020

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan kızlar finalinde son yılların değişmez şampiyonu Levent Koleji rakibi 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’ni 57-14 yenerek birinci oldu. Erkeklerde ise büyük çekişmeye sahne olan maçta Yakın Doğu Koleji son saniye basketiyle Türk Maarif Koleji’ni 84-83 yenerek şampiyon oldu

banner974
Liselerde Levent ve YDK şampiyon

banner971
Milli Eğitim Bakanlığı Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından 2022-2023 eğitim - öğretim yılı kapsamında Şampiyon Melekler Basketbol Gençler Kategorisi (kız - erkek) final maçları muhteşem görüntülere sahne oldu.
KKTC Basketbol Federasyonu’nun hakem, organizasyon ve maçların canlı yayını ile destek verdiği organizasyonda erkekler final maçı nefesleri kesti ve şampiyon TMK’yı 84-83 mağlup eden YDÜ oldu.
Kızlarda ise şampiyonluğu YDÜ’yü yenen Levent Koleji kazandı.
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Final maçlarında tribünler tıklım tıklım dolarken, tezahüratlar ve coşku görülmeye değerdi. Mücadeleler öncesinde Türkiye’deki deprem felaketinde yaşamlarını yitiren değerlerimiz için saygı duruşunda da bulunuldu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.