banner913
banner932
banner1012

Plaj Voleybolu Ligi başlıyor

banner1020

2020 Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Ligi olarak düzenlenecek olan Plaj Voleybolu Liginde kadınlarda 13, erkeklerde 7 olmak üzere 20 takım mücadele edecek

banner974
Plaj Voleybolu Ligi başlıyor

banner971
Voleybol Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Plaj Voleybolu Ligi 12 Ağustos’ta başlayacak. 2020 Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Ligi olarak düzenlenecek olan ligin takım kayıtları sona erdi. 
2020 Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Ligi 12 Ağustos’ta, Lefkoşa Beach Volley Arena başlayacak ve 3 hafta sürecek. Şampiyona bayanlar ve erkekler kategorilerinde oynanacak. Organizasyona kadınlarda 13, erkeklerde 7 olmak üzere 20 takım katıldı. Organizasyonun ilk hafta maçları 12 Ağustos ikinci ve üçüncü hafta maçları 18 – 19 Ağustos’ta, dördüncü ve son hafta maçları ise 25 Ağustos’ta oynanacak. Organizasyonda maçlar Kadınlarda A ve B Grubu, erkeklerde ise tek grup hâlinde oynanacak. Ligde toplamda 67 maç yapılacak.
Ligin dördüncü ve son hafta maçlarının tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek olan takımlara ödülleri takdim edilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.