banner913
banner932
banner1012

Çamlık Spor namağlup liderliğini sürdürdü

banner1020

banner974
Çamlık Spor namağlup liderliğini sürdürdü

banner971
Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Bayanlar Ligi’nde  8.hafta müsabakaları önceki akşam oynanan 4 karşılaşma ile tamamlandı. Haftaya 19 puanla lider giren Çamlık Spor evinde konuk ettiği Esentepe’yi 3-1 mağlup etti ve bu galibiyetle puanını 22 ye çıkararak 8. hafta sonunda da liderliğini devam ettirdi. Esentepe almış olduğu mağlubiyetle 2. sırada girdiği 8. haftayı 2 basmak gerileyerek 16 puanla 4. sırada tamamladı.
DAÜ 2. SIRAYA YÜKSELDİ
DAÜ ise MağusaSpor Akademisi karşısında almış olduğu 3-0’lık galibiyetle puanını 18 e yükselterek 2. sıraya yükseldi.
Vakıflar Lefkoşa derbisinde Küçük Kaymaklı’yı 3-0 mağlup etti ve puanını 16’ya taşıdı ve averajla 3. sıraya yükseldi.
KGM LEFKOŞA DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ
Lefkoşa’da UKÜ’ye konuk olan KaptazGate Marina(KGM) müsabakadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. KGM bu galibiyetle 8. haftayı 15 puanla 5. sırada tamamladı.
BÜYÜK ERKEKLERDE ZORLU MÜCADELEDEN GALİP AYRILAN TARAF ÇAMLIK SPOR
Büyük Erkeklerde haftanın zorlu maçında Çamlık Spor ile DAÜ karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük bir mücadele içerisinde geçen karşılaşmadan 3-2 lik skorla galip ayrılan taraf Çamlık Spor oldu.
DAÜ almış olduğu yenilgiye rağmen 10 puanla liderliğini devam ettirdi. Çamlık Spor 8 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.