banner913
banner932
banner1032
banner1038

2. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası’nda şampiyonlar belirlendi

banner1020

7. Bedi’s 2. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası tamamlandı. Turnuva’da Kadınlar kategorisinde Rahatta Kal ekibi, Erkekler Kategorisinde ise Koopbank Hepi Team şampiyon oldular

banner974
2. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası’nda şampiyonlar belirlendi

banner971
Bedi’s Amatör Plaj Voleybol anı turnuvası ikinci ayağı tamamlandı. Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda Süleyman Rebge’nin organize ettiği 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvasında oynanan final maçları ile tamamlandı. 19-20 Ağustos tarihlerinde Bedi’s plajında ikinci kez düzenlenen 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvasına kızlar kategorisinde 12 takım 48 sporcu, erkekler kategorisinde ise 12 takım 48 sporcu toplamda 130 yakın sporcu katılarak şampiyonluk mücadelesi verdi. “Adanın en eğlenceli turnuvası” sloganı ile gerçekleştirilen 7. Bedi’s Plaj Voleybol anı turnuvasında çok sevilen “Osman Çetintaş” için sporcular mücadele eden sporcular iki gün boyunca oynanan karşılaşmaların aradından kızlar kategorisinde Rahatta Kal, erkekler kategorisinde ise Koopbank Hapi şampiyon oldu.
BEM ANA SPONSOR
7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvası yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve tüm organizasyonlarda olduğu gibi Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) LTD ana sponsor olarak destek ve katkı koymaya devam ediyor. Çok anlamlı ve ikinci kez organize edilen turnuva, çok sevilen “Osman Çetintaş” anısına oynatılırken, turnuvaya sponsor ana olan Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) tüm turnuvalarda olduğu gibi bu turnuvaya emek veren Voleybol Federasyon hakemlerinden Sedat Kılıç, ekibiyle birlikte destek verdi. 
2 KATEGORİDE OYNANDI
7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvası 2 kategoride oynandı. Erkekler kategorisi lisansı oyunculardan oluşurken, kızlarda ise lisansı veya 18 yaş altı lisanslı oyuncular mücadele ettiği 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvasına yoğun katılımın olduğu yaklaşık 130’e yakın sporcu katılarak kızgın kum üzerinde verilen mücadelelerin ardından kategorilerinde şampiyonlar belli oldu.
ŞAMPİYONLAR
Yeniboğaziçi Bedi’s Plajında gerçekleştirilen ve iki gün süren Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda Süleyman Rebge’nin organize ettiği 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” plaj voleybol anı turnuvasına 130’e yakın sporcunun yoğun ve rekor katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonun ilk gün oynanan grup maçları sonunda finallere kalan takımlar belirlendi. Turnuvanın ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanarak turnuvada dereceye girenler belli oldu. Turnuvanın kızlar kategorisi finalin de  Rahatta Kal rakibi Material Girls’ı 2-0, erkekler kategorisi finalinde ise Koopbank Hepi Team son iki turnuvanın şampiyonu Aras Cars’ı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Kızlar kategorisinde turnuva üçüncülüğünü Nawy, erkeklerde ise Kaybedenler Kulübü elde etti. Turnuvada özel ödüller ise en değerli kadın oyuncu Nehir Çatankaya, en değerli erkek oyuncu İsmail Kovancı, en iyi seyirci ise Refika Yavuz seçildi.
ÖDÜL TÖRENİ
Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda Süleyman Rebge’nin organize ettiği 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvası oynanan final maçların ardından düzenlene ödül töreninde ilk üç dereceye giren takımlara madalyalar, kupalar, sponsorlara plaketler Boğaz Endüstri Madencilik LTD (BEM) Müdürü Erhan Bolkan, turnuvayı organize eden Süleyman Rebge, Osman Çetintaş’ın babası Nafi Çetintaş, Bedi’s direktörü Ulaş Mullacuma tarafından verildi. 
KADINLAR KATEGORİSİ
1. Rahatta Kal
2. Material Girls
3. Nawy
ERKEKLER KATEGORİSİ
1. Koopbank Hepi Team
2. Aras Cars
3. Kaybedenler Kulübü
ÖZEL ÖDÜLLER :
En değerli erkek oyuncu : İsmail Kovancı 
En değerli kadın oyuncu: Nehir Çatankaya
En iyi seyirci: Refika Yavuz
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.