banner913
banner932
banner1032

KKTF ile TTF 12 Yaş Milli Takım Kampı düzenleniyor

banner1020

banner974
KKTF ile TTF 12 Yaş Milli Takım Kampı düzenleniyor

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu(KKTF) ile Türkiye Tenis Federasyonu(TTF) 30 Eylül - 3 Ekim 2023 tarihleri arasında KKTC de Milli Takım kampı düzenleniyor.
TTF 12 Yaş Milli Takımından 4 kız, 4 erkek sporcu ve 2 antrenörleri ile birlikte KKTF 12 Yaş Milli Takımından 4 kız, 4 erkek sporcu ve 1 antrenör ile KKTF tesislerinde kamp gerçekleştirilecek.
12 Yaş Milli Takım kamp ekibinde, TTF Milli Takımlar antrenörü NİKOLAS KELAIDIS in de yer alacağı 4 günlük kamp da milli sporcumuz Bekir Devran Esendağlı ile antrenör Mustafa Ülker de görev alacak.
SUN VALLEY CUP-4 BAŞLIYOR
Öte yandan KKTF tarafından düzenlenecek SUN VALLEY CUP-4 Senyör ve Tenise Hoş Geldin Turnuvası 18 Eylül – 06 Ekim 2023 tarihleri arasında Girne Belediyesi Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşecek. Turnuva tek erkekler, tek kadınlar kategorileri ile çiftler ve karışık çift kategorilerinden oluşuyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.