banner913
banner932
banner1012

Şampiyon Melekler anısına Kickboks, Muaythai ve MMA şampiyonaları yapılıyor

banner1020

banner974
Şampiyon Melekler anısına Kickboks, Muaythai ve MMA şampiyonaları yapılıyor

banner971
KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu tarafından Şampiyon Melekler Anısına 1.KKTC Ferdi Kickboks Şampiyonası, 1.KKTC Muaythai Şampiyonası ve 3.KKTC MMA Şampiyonası, 30 Nisan 2023, Pazar günü, Gazimağusa’da Arena Spor Salonu’nda yapılıyor.
Bu yıl ilk kez Muaythai Şampiyonası ve Ferdi Kickboks Şampiyonası da düzenleniyor. Ferdi Kickboks Şampiyonasına Federasyona üye Derneklerin sporcuları yanında Özel Spor Salonlarında çalışan ve Ferdi Lisans sahip sporcular da katılabilecek. Müsabakalar, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler yaş gruplarında yapılacak. Kickboks Şampiyonasında Kick Light ve Low Kick disiplinlerinde, Muaythai Şampiyonasında B Class disiplininde ve MMA Şampiyonasında MMA Grapling ve MMA Light disiplinlerinde yapılacak müsabakalar saat 10.00’da başlayacak.      
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.