banner913
banner932
banner1012

LTB bağımsız adayı Sadıkoğlu Hamitköy ve Haspolat'ı ziyaret etti

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Bağımsız Başkan Adayı Okyay Sadıkoğlu: “Yıllardır Hamitköy hiç mi aklınıza gelmedi?”

banner974
LTB bağımsız adayı Sadıkoğlu Hamitköy ve Haspolat'ı ziyaret etti

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Bağımsız Başkan Adayı Okyay Sadıkoğlu, yerel seçmler çerçevesindeki ziyaretlerine Hamitköy ve Haspolat bölgeleri ile devam etti. Esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Sadıkoğlu, gençlerle beklentilerine dair sohbet etti.
Gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet dile getiren Sadıkoğlu, gençlerle bölgelerine dair beklentilerini konuştu.
Eksiklikler giderilecek...
Yerleşim yerlerindeki birçok eksikliğe dikkat çeken Sadıkoğlu, Haspolat’ta düğün salonu eksikliğinin giderileceği, sokak aydınlatmalarıyla ilgili sıkıntılara müdahale edileceğini, yolların asfaltlanacağı ve yeşil alanlar ile çocuk parklarının oluşturulacağı müjdesini verdi.
Sadıkoğlu, arıtma tesisine en yakın bölge olan Haspolat’ın kanalizasyona vakit kaybetmeden bağlanması gerektiğine vurgu yaptı.
-“Aydınlatma, kanalizasyon, yeşil alan ve çocuk parkları eksikliği büyük sorun”
Haspolat’taki ziyaretinin ardından Hamitköy’de ‘hizmet gitmeyen’ mahalleleri gezen Sadıkoğlu, “Birçok sokakta aydınlatma yok, lağım suları halkın sağlığını tehdit eder vaziyette. Ayrıca yeşil alan ve çocuk parkı yoksunu bir bölge.” ifadelerini kullanarak, “Sekiz buçuk yıldır Hamitköy hiç mi aklınıza gelmedi?” diye sordu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.