banner913
banner932
banner1012

Kansoy: “Toplu taşıma geliştirilecek”

banner1020

banner974
Kansoy: “Toplu taşıma geliştirilecek”

banner971
Güzelyurt Bağımsız Belediye Başkan Adayı Reşat Kansoy, Güzelyurt ve köylerinin çağdaş bir toplu taşıma hizmetine kavuşması için paydaşların da dahil olduğu bir sistemin yaratılacağını kaydetti.
Güzelyurt Bağımsız Belediye Başkan Adayı Reşat Kansoy, köy ziyaretlerine aralık vermeden devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Kansoy, bölgelilerin sorunlarını dinliyor, sıkıntılarla ilgili hazırladıkları çözüm önerilerini paylaşıyor.
Bostancı’yı ziyaret eden Kansoy, köy sakinleri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı. Kansoy, Bostancı ve tüm köylerde toplu taşımaya önem vereceklerini ifade ederek, bunu paydaşlarla birlikte şekillendireceklerini belirtti.
“Beldemizdeki taşımacılık şirketlerinin de görüş ve katkılarını alacağız. Düşük gelirli yurttaşımızın ve tüm halkımızın, saatleri belli, rotası belli, konforlu minibüslerle toplu taşıma hizmeti almasını sağlamak için adayız” diyen Kansoy, böylelikle vatandaşların kamusal alanlara erişimi, çarşıya pazara daha çok gitmesine olanak sağlanacağının altını çizdi.
Bunun şehir ekonomisinin gelişmesine ve kalkınmaya destek olacağını ifade eden Kansoy, “Güzelyurt yeni vizyonumuz ile gelişecek, daha refah bir noktaya gelecek” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.