banner913
banner932
banner1012

Ağzade Global Dünya Yarışması’nda iki dalda ödüle layık görüldü

banner1020

Ağzade: “43 ülkede Kuzey Kıbrıs adı dolaşıyorsa ne mutlu bize. Tanınma da tanıtma da budur”

banner974
Ağzade Global Dünya Yarışması’nda iki dalda ödüle layık görüldü

banner971
KKTC'nin 2021 Bay Kuzey Kıbrıs'ı Mehmet Ağzade, Tayland'da düzenlenen Mister Global Dünya Yarışması’nda iki dalda ödüle layık görüldü.
“En İyi Fizik” ve Tayland Kültürü’nün en önemli sembolü olan fillere “En İyi Gülümseyen” (Best Smile) özel ödülünü kazanan Ağazade konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Kuzey Kıbrıs olarak davet aldığı finale Günkut Ajans himayelerinde ve annesi Elif Ağazade’nin maddi ve manevi desteğiyle katıldığını belirtti.
KKTC bayrağının büyük finalin sahnesinde dalgalandığını vurgulayan Ağazade, ulusal kostümüyle ödülünü alırken dünyaya “Kuzey Kıbrıs, North Cyprus” diye haykırdığını ancak depremin acısı nedeniyle sevincinin buruk kaldığını ifade etti.

“43 ülkede  Kuzey Kıbrıs (North Cyprus)  adı  dolaşıyorsa  ne mutlu bize...” diyen Mehmet  Ağzade, tanınmanın da tanıtmanın da bu olduğunu kaydederek, devlet yetkililerinin böyle etkinliklerden maddi  desteklerini esirgememesini temenni etti.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.