banner913
banner932
banner1012

Çocuklar ve aileleri için müzik atölyesi

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne (LTB) bağlı Lefkoşa Belediye Orkestrası “Ebeveyn Katılımlı İnteraktif Müzik Atölyesi” ile ebeveyn ve çocukları aynı etkinlik altında buluşturmaya hazırlanıyor.

banner974
Çocuklar ve aileleri için müzik atölyesi

banner971

 

 
3-5 yaş aralığındaki çocuklarının yaratıcılığını, iletişim ile müzikal becerilerini geliştirmesi hedefiyle oluşturulan atölye grup çalışmaları oyun, dans, ritim, şarkı söyleme ve enstrüman tanıtım atölyelerini kapsıyor. 
Eğitmen Hare Yakula tarafından sürdürülecek ve her Salı  17:30-18:10 saatleri arasında Bandabuliya Sahne'sinde yer alacak "Ebeveyn Katılımlı İnteraktif Müzik Atölyesi”nde ilk buluşmanın 10 Eylül  Salı günü gerçekleştirilmesi bekleniyor. 
Açıklamaya göre atölyeyle ilgili bilgi edinmek için 223 9825 / 6085280 numaralı telefonlar aranabilir; kayıtlar www.lefkosabelediyeorkestrasi.net adresi üzerinden yapılabilir. 
 

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.