banner913
banner932
banner1012

Cem Karaca filmi için Erdal Beşikçioğlu ile görüşülüyor

banner1020

Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca'nın hayatı film oluyor. Karaca'nın hayat hikayesini ve müzik kariyerini konu alacak film için Erdal Beşikçioğlu ile görüşüldüğü ortaya çıktı.

banner974
Cem Karaca filmi için Erdal Beşikçioğlu ile görüşülüyor

banner971

'Tamirci Çırağı'ndan 'Namus Belası'na 'Bu Son Olsun'dan 'Resimdeki Gözyaşları'na birçok esere imza atan rock müziğini Anadolu ezgileriyle buluşturan Anadolu rock müziğin kurucularından Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye taşınıyor. Bir ara Haluk Levent’in adının geçtiği filmin hazırlıkları devam ediyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile görüşmeler sürüyor. Beşikçioğlu son dönemde gişede rekor kıran “Bergen” filminde Halis rolüne hayat vermişti.

Cem Karaca filmi için Erdal Beşikçioğlu ile görüşülüyor - 1

27 Ekim 2023'te vizyona girmesi planlanan filmin senaryosunu 'Barış Akarsu: Merhaba'nın senarist ve yönetmeni Mert Dikmen kaleme alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.