banner913
banner932
banner1012

U14 kadınlarda Ozanköy, erkeklerde Levent üçüncü

banner1020

Hentbol U-14 Ligi’nde kadınlarda Ozanköy, erkeklerde ise Levent rakiplerini mağlup ederek, U14 ligini üçüncülükle bitirmiş oldular

banner974
U14 kadınlarda Ozanköy, erkeklerde Levent üçüncü

banner971
Hentbol’da büyükler liginin tamamlanmasıyla birlikte gözler U14 ligine çevrildi. U14 liginde de sona gelinirken önceki akşam üçüncülük – dördüncülük karşılaşmaları oynandı. Kadınlarda Ozanköy, erkeklerde ise Levent rakiplerini mağlup ederek, U14 ligini üçüncülükle bitirmiş oldular. Gecenin ilk karşılaşmasında kadınlarda Ozanköy ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. Rakibi UKÜ karşısında seriyi galibiyetle kapatan Ozanköy, ligi üçüncülükle tamamlarken, UKÜ takımı kadınlarda ligi dördüncü olarak tamamladı.
Erkekler mücadelesinde ise Alayköy ile Levent takımları karşı karşıya geldi. Rakibi Alayköy’ü mağlup eden Levent, erkeklerde sezonu üçüncü tamamlarken, Alayköy takımı U14 ligini dördüncü olarak tamamladı. Önceki akşam oynanan karşılaşmaların sonrasında ise gözler dün akşam başlayan olan final serisine çevrildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.