banner913
banner932
banner1012

Şampiyonlar değişmedi

banner1020

Hentbolda büyükler liginde Kadınlarda UKÜ, erkeklerde ise GG yine şampiyon oldular

banner974
Şampiyonlar değişmedi

banner971
Hentbolda büyükler liginde şampiyonlar bu akşam oynanan final serisi ikinci karşılaşmaları sonrasında belli oldu. Kadınlarda UKÜ, erkeklerde ise GG, rakiplerini ikinci karşılaşmalarda da mağlup ederek şampiyon oldu.
UKÜ RAHAT KAZANDI: 38-28
Gecenin ilk maçında kadınlarda UKÜ ile DAÜ bir araya geldi. Maçın ilk yarısını rakibi DAÜ karşısında 19-8 önde kapatan UKÜ, ikinci yarıda yine etkili oyununu devam ettirerek sahadan 38-28 galip ayrılarak ligi şampiyon tamamladı. UKÜ’de Aysel maçı 13 golle tamamlayarak maçın en golcü ismi olurken, DAÜ’de Melisa maçı 9 golle tamamlayan isim oldu.
GG YİNE ŞAMPİYON:36-26
Kadınlar maçının ardından başlayan erkekler final ikinci maçında ise GG ile UKÜ takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibi UKÜ’yü mağlup eden,GG ikinci maçta yine galip gelerek şampiyon oldu. Ahmet Altan 9, Özden ise 7 golle maçı tamamlarken, GG yine sezonu şampiyon olarak tamamladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.