banner913
banner932
banner1012

Hentbol erkeklerde GG – Yükseliş finali

banner1020

Hentbol Federasyon Kupası erkekler yarı final mücadelesinde GG – DOĞUKENT’i, Yükseliş ise UKÜ’yü mağlup ederek finale kalmayı başardı

banner974
Hentbol erkeklerde GG – Yükseliş finali

banner971
Hentbol Federasyon Kupası’nda kadınlarda Miracle Esentepe ve UKÜ’den sonra erkeklerde de finalistler belli oldu. GG – DOĞUKENT, UKÜ – Yükseliş yarı final maçlarının ardından adını finale yazdıran takımlar belirlendi. GG – DOĞUKENT’i, Yükseliş ise UKÜ’yü mağlup ederek finale kalmayı başardı. İlk devreyi rakibi DOĞUKENT karşısında rahat bir oyunun ardından 23-10 önde kapatan GG maçı da 45-18 galip noktalayarak federasyon kupasında adını finale yazdırdı.
Günün bir diğer karşılaşmasında ise UKÜ ile Yükseliş takımları karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen mücadelede Yükseliş ilk devreyi 14-13 önde kapatırken maçı da 28-27 kazanarak finalde GG’nin rakibi oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.