banner913
banner932
banner1012

GG ve Yükseliş rahat kazandı

banner1020

banner974
GG ve Yükseliş rahat kazandı

banner971
Hentbol’da DEM’S Consturction erkekler liginde iki karşılaşma oynandı. Doğukent – Yükseliş, GG – MGA karşılaşmalarının oynandığı erkekler liginde, Yükseliş ve GG takımları geceyi galibiyetle kapattı. Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda Yükseliş, Doğukent’i GG ise MGA’yı mağlup ederek geceyi galibiyetle kapatmış oldu.
Gecenin ilk karşılaşmasında Doğukent ile Yükseliş takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Yükseliş ilk devreyi rakibi Doğukent karşısında 22-10 önde kapatırken, karşılaşmayı da 47-17 kazanarak geceyi galibiyetle noktalamış oldu. Gecenin ikinci karşılaşmasında ise GG ile MGA takımları karşı karşıya geldi. İlk devreyi rakibi MGA karşısında 20-9 önde kapatan GG maçıda 39-26 kazanarak haftayı galibiyetle noktalamış oldu.
Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.