banner913
banner932
banner1012

Rum Dışişleri KKTC’nin tanınmasını önlemek için Gambia’ya özel temsilci gönderiyor

banner1020

Rum Dışişleri Bakanlığı Genel Müdür Kornilios Kurniliu: “bu, sürekli takip ettiğimiz ve tetikte olduğumuz bir konudur”

banner974
Rum Dışişleri KKTC’nin tanınmasını önlemek için Gambia’ya özel temsilci gönderiyor

banner971
Rum Dışişleri Bakanlığı Genel Müdürü Kornilios Korniliu, KKTC’nin siyasi açıdan yükselme çabalarının, yakından takip ettikleri, tetikte oldukları ve gereken yerde hamle yapacakları bir konu olduğunu söyledi.
Ant1’in haberine göre Rum Haber Ajansı’na konuşan Korniliu, Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis’in Polonya’ya gittiğinde Orta Asya ülkelerinden denkleri ile bu konuda görüşmeler yaptığını, şimdi de aynı gerekçeyle Gambia’ya özel temsilci göndermeye hazırlandıklarını belirtti.

Kasulidis’in Gambia Dışişleri Bakanı’na bu konuda mektup gönderdiğini ve cevap beklediğini kaydeden Korniliu, Gamia’ya gönderilecek özel temsilcinin, daha önce İsrail’de büyükelçilik görevi de yapan, Dışişleri Bakanlığı Orta Doğu ve Afrika Müdürlüğü Başkanı Thessalia Salina Şambu olduğunu belirtti, “sürekli takip ettiğimiz bir konu. Tetikte olmalı ve gerektiği yerde hamle yapmalıyız” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.