banner913
banner932
banner1012

İki yaşındaki çocuk virüsten öldü

banner1020

Güney Kıbrıs’ta iki yaşındaki bir erkek çocuğu, dünyada nadir görülen bir virüsten ötürü hayatını kaybetti

banner974
İki yaşındaki çocuk virüsten öldü

banner971
Güney Kıbrıs’ta hastanede tedavi gören 2 yaşındaki bir erkek çocuğunun, dünyada nadir görülen bir virüsün neden olduğu komplikasyonlar yüzünden önceki sabah hayatını kaybettiği bildirildi.
Çocuğun geçen cumartesi günü ateşinin çıkmasının ardından Makarios Hastanesi’ne yatırıldığını ve durumunun gittikçe kötüleştiğini yazan Haravgi  gazetesi, çocukta dünyada oldukça nadir görülen ve 3 yaş altı çocuklarda rastlanan “HHV 6” isimli bir virüsün neden olduğu komplikasyonlar ortaya çıktığını ve “viral ensefalit” yüzünden hayatını kaybettiğini ifade etti.
Rum tarafında hayatını kaybeden çocuğun, bu virüse bağlı olarak dünyada hayatını kaybeden 3’üncü çocuk olduğunu vurgulayan gazete, çocuğun bu virüsten dolayı hayatını kaybettiğini İsrail’den bir doktorun da doğruladığını ekledi.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.