banner913
banner932
banner1012

Güvercinle uyuşturucu transferi yapıyorlar

banner1020

banner974
Güvercinle uyuşturucu transferi yapıyorlar

banner971
Baf Belediye Başkanı Fedonas Fedonus, insansız hava araçlarının fark edilme tehlikesi nedeniyle uyuşturucu transferlerinin güvercinler aracılığıyla yapıldığını belirtti.
Alithia’ya göre Fedonos, özel sosyal medya hesabında, ayaklarına uyuşturucu bağlanmış güvercinleri yansıtan bir fotoğraf da ekleyerek yaptığı paylaşımda durumu bir buçuk yıl önce şikâyet etmesine, durumu biliyor olmalarına rağmen Baf ve Lefkoşa Rum polisinin hiçbir şey yapmadığını belirtti.
Gazete Fedonos’un ayrıca kaçak güvercin kümesi yapan 35 yaşındaki bir şahsın, belediye ekiplerinin kümesini yıkması üzerine kendisini ölümle tehdit ettiği şikâyetinde bulunduğunu, söz konusu kişinin polis tarafından tutuklandığını da yazdı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.