banner913
banner932
banner1012

Cinayet zanlısı Alkan’dan iz yok

banner1020

Limasol’da Ukrayna uyruklu bir kadını öldürdüğü iddia edilen TC uyruklu Erkan Alkan hala bulunamadı

banner974
Cinayet zanlısı Alkan’dan iz yok

banner971
Ukrayna uyruklu bir kadının Türkiye vatandaşı olduğu belirtilen Erkan Alkan tarafından Cumartesi günü Limasol’da öldürülmesi olayı Rum basınında yer almaya dün de devam etti.
Güney’de yayımlanan Alithia ve diğer gazeteler, Türkiye vatandaşı olan ancak Kürt kökenli olduğu belirtilen zanlı Erkan Alkan’ın hâlâ bulunamadığını, KKTC’ye kaçmış olabileceğinin düşünüldüğünü belirterek cinayete ilişkin ayrıntılara geniş şekilde yer verdiler.
Gazete, 25 yaşındaki Erkan Alkan’ın KKTC’ye kaçmış olabileceği düşüncesinin sadece bir tahmin olduğunu, önceki akşam saatlerine kadar İki Toplumlu Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi’ne Alkan’ın KKTC’ye geçtiğine dair herhangi bir bilgi ulaşmadığını iddia etti.
Alkan’ın Güney Kıbrıs’ta saklanma ihtimalinin de bulunduğunu belirten gazete, KKTC’de yakalanması durumunda ise, Türk vatandaşı olması sebebiyle Güney Kıbrıs’a iade edilmesinin “zor olduğu” yorumunda da bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.