banner913
banner932
banner1012

Yeşilyurt sağ kanadı sağlama aldı

banner1020

banner974
Yeşilyurt sağ kanadı sağlama aldı

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen İktisatbank BTM 2. Ligi'nde 2021 – 2022 sezonunun grupları belli oldu. 7 grupta 6'şarlı takımın mücadele edeceği ligde gruplarını lider tamamlayan 7 takımla, en iyi 5 grup ikincisi bir üst tura çıkacak.
Takımlar da 2021 – 2022 sezonu hazırlıkları devam ederlerken, transferlerle de kadrolarını güçlendiriyorlar. 1. GruptaZümrütköy SK, Gayretköy GSK, Gaziveren SK,Akçay SKve Yedidalga SK ile mücadele edecek olan Poy Rent a Car Yeşilyurt SDtransferler gerçekleştirmeye devam ediyorlar.
Yeşilyurt, daha önce LefkeA2 Takım kaptanlığı yapan, Yalova, Denizli ve Binatlı takımlarında oynamış olan sağ bek ve stoper oyuncusu Ahmet Uluhan’ı kadrosuna kattı. Son olarak Denizli’de oynayan Ahmet Uluhan,Yeşilyurt’ta kiralık olarak forma giyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.