banner913
banner932
banner1012

Yenicami yeniden Yıldızev’e emanet

banner1020

banner974
Yenicami yeniden Yıldızev’e emanet

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden Yenicami'de başkan Ali Özmen Safa, takımın başında Cemre Yıldızev'i getirdiklerini duyurdu.
Sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıklayan Safa, sezon başı takımda yer alan Cemre Yıldızev'in göreve getirildiğini, Ulus Nasıroğlu, Hasan Sarıoğlu ve ekibine teşekkür ederek spor yaşamlarında başarılar diledi. Ali Özmen Safa'nın açıklaması şu şekilde:
Tüm Spor Kamuoyuna Duyurulur; 
“2023/24 sezonu hazırlıklarına Başkan Ali Özmen Safa ve Yönetimi tarafından hazırlanan Yenicami AK , yeni sezonda A Takım Sorumluluğuna Cemre Yıldızev'i getirmiştir. Geride kalan sezonda camiamıza emek veren Ulus Nasıroğlu, Hasan Sarıoğlu ve ekibine çok teşekkür eder, spor yaşamlarında başarılar dileriz. 
İlerleyen günlerde daha detaylı bir şekilde Cemre Yıldızev'in teknik ekibi tarafımızdan tüm spor kamuoyu ile paylaşılacaktır.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.