banner913
banner932
banner1032
banner1038

Tuzla Spor transferlere hız verdi

banner1020

banner974
Tuzla Spor transferlere hız verdi

banner971
İbrahim Daloğlu
İktisatbank BTM 2. Lig'de mücadele edecek olan Tuzla Spor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Umay Group sponsorluğunda Tuzla Spor, transferlere hız verirken, Kulüp Başkanı Hüseyin Umay başlayacak olan sezon öncesi hazırlıklara transferle başladıklarını kaydetti. Bu doğrultuda önce kendi sporcularıyla sonra ise transfer ettikleri oyuncularla şampiyon olacak bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Umay, "Şampiyon Olmak İstiyoruz. Hedefimiz Tuzla halkına mücadeleci bir takım oluşturarak şampiyonluk yaşatmaktır. Bu amaçla transferlere devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Şu ana kadar uzun yıllardır Mormenekşe'de forma giyen Sabri Çiftçioğlu, Geçitkale ve Pile'de şampiyonluklar yaşayan Hüseyin Ozbilen, Pile'nin genç yıldızı Nazım Deveci ve Mormenekşe'de bu sezon yıldızı parlayan Ahmet Can transfer edildi. Transfer olan futbolcular imzalarını sponsor Umay Group ofisinde attılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.