banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları

banner1020

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta yeni teknik direktör için arayışlar sürüyor. Siyah-beyazlı ekibin Daniel Farke ve JesseMarsch ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi

banner974
Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları

banner971
Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasından sonra gözler yönetime çevrildi. Yönetimin, yeni teknik adamı Pazartesi gününe kadar İstanbul’a getirmesi bekleniyor.
Önceliğini yabancı teknik direktöre veren Beşiktaş’ta SlavenBilic ve Edin Terzic isimleri gündeme geldi.
Terzic’inBorussiaDortmund’tan ayrılmak istememesi, Bilic’in de BeijingGuoan ile devam eden kontratı görüşmelerin önünü tıkadı.
Beşiktaş yönetimi, bu gelişmeler üzerine Daniel Farke’ye yöneldi. Alman teknik adam, Norwich City'yi 2 kez Premiere Lig'e çıkardı.
Gündemdeki ikinci aday ise JesseMarsch. Son olarakLeipzig’te görev yapan Birleşik Amerikalı teknik adam ile görüşmeler sürüyor.
YukatelKayserispor karşılaşmasında Beşiktaş'ın başında alt yapı antrenörlerinden Önder Karaveli olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.