banner913
banner932
banner1012

Sigortacılar Birliği, vatandaşları poliçelerini revize etmesi için uyardı

banner1020

banner974
Sigortacılar Birliği, vatandaşları poliçelerini revize etmesi için uyardı

banner971

Sigortacılar Birliği, kısa sürede aşırı artan döviz kurları ve iklim değişiklikleri neticesi oluşan risklere karşı vatandaşlara var olan mevcut sigorta poliçelerini revize etmelerini, poliçesi olmayanlara ise kısa süre içerisinde birikimlerini sigortayla güvence altına almaları önerisi yaptı. 

Birlikten yapılan yazılı açıklamada, eksik sigortanın önemi vurgulanarak, vatandaşların sigorta poliçelerinde Türk Lirası olarak teminat altına alınan risklerini gözden geçirmesi tavsiye edildi.

Son zamanlarda yükselen döviz kurları karşısında Türk Lirası’nın aşırı değer kaybetmesi nedeniyle TL biriminden sigortalanan tüm değerlerin, araç, ev, eşya, emtia, iş yeri, makine, teçhizat ve bunlar gibi değerlerin yetersiz kalmış olabileceği kaydedildi.

Ülke olarak büyük oranda ithal mal kullanıldığından dolayı özellikle ticari işletmelerin Türk Lirası emtia poliçelerini revize etmesi gerektiği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.