banner913
banner932
banner1012

Restorancılar Akpınar’a tepkili

banner1020

Res-Bir başkanı Arif Akşamcı “Emeğimiz alın terimizle kazandıklarımızı siyasi rant uğruna pervasızca harcayanların tasarruf sözü inandırıcı değil ”

banner974
Restorancılar Akpınar’a tepkili

banner971
Restorancılar Birliği (Res-Bir), Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Milletvekili Serhat Akpınar’ı televizyon programındaki ifadelerinden dolayı eleştirdi.
Res-Bir başkanı Arif Akşamcı Serhat Akpınar’ın televizyon programında kullandığı “insanlar meyhanelere harcadıkları paraları çocukların geleceklerine harcamalı” ifadeleri üzerine yayımladığı açıklamada, “Restorancılar olarak büyük bir şaşkınlık içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Dişimizle tırnağımızla biriktirdiklerimizin üzerine yatarak, halkın esnafın emeğini alınterini siyasi rant uğruna pervasızca harcamaya devam edenlerin tasarruftan söz etmelerini inandırıcı bulmuyoruz dedi.
Tasarrufa kamu kaynaklarından başlanması gerektiğini vurgulayan Arif Akşamcı, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Turizm Bakanı Sayın Fikri Ataoğlu’na açıklamayı düzeltme çağrısı yaptı. Lha
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.