banner913
banner932
banner1012

E-Study Box’tan 2 binin üzerinde eğitim içeriğine yüzde 90 indirimle erişim imkanı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi’nin dijital eğitim platformu E-Study Box’tan “Buy Knowledge Day” etkinliği kapsamında 2 binden fazla eğitim içeriğinde 9 Aralık’a kadar yüzde 90 indirim

banner974
E-Study Box’tan 2 binin üzerinde eğitim içeriğine yüzde 90 indirimle erişim imkanı

banner971
Günümüzde eğitim yaşam boyu devam eden bir süreç. Özellikle teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan dijital eğitim platformları da, kendi mesleklerinde ya da farklı ilgi alanlarına kendilerini geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak isteyen insanların vazgeçilmezi haline geliyor.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin 45 yıla uzanan köklü eğitim geleneğinden güç alarak büyüyen dijital eğitim platformu E-Study Box da pek çok alandan zengin içerikleriyle, yeni nesil öğrenme serüveninde kullanıcılarına rehberlik ediyor.
İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişim sağlayabileceğiniz 2000’den fazla eğitim içeriği ile E-Study Box; akademik gelişimin yanı sıra, sanat, sağlık, çocuk, ebeveyn, evcil hayvan bakımı, gastronomi ve Kıbrıs kültürüne yönelik eğitimleri farklı dil seçenekleri ile kullanıcıları ile buluşturuyor.
E-Study Box’tan 2 binin üzerinde eğitim içeriğine yüzde 90 indirimle erişim imkanı!
Akademik ve güvenilir kadrosuyla büyük bir içerik zenginliğine sahip olan E-Study Box, başlattığı “Buy Knowledge Day” kampanyası ile bütün eğitim içeriklerini yüzde 90 indirimle kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı. Kampanyadan yararlanmak için https://www.e-studybox.com/ adresinden kayıt yaptırmak yeerli.
E-Study Box’ın eğitimler sonrasında verdiği katılım belgeleri veya sertifikalar ise öğrenciler ve profesyoneller için kişisel gelişimlerine yaptığı katkının yanında özgeçmişlerini güçlendirme ve vize başvurularında avantaj da sağlıyor.
En çok talep gören eğitimler
E-Study Box’ta en çok rağbet gören eğitimler arasında sınava hazırlık ve dil eğitimleri yer alıyor. Popüler oldukları gibi kendisini geliştirmek isteyen herkesin ilgisini çekebilecek diğer eğitimler arasında ise  zaman yönetimi, öfke yönetimi, photoshop eğitimi, yoga ve meditasyon, gelişim psikolojisi, drone eğitimi, makyaj teknikleri, eğitimde yeni teknolojiler, anne baba eğitimi, etkili iletişim ve beden  dili gibi eğitimler yer alıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.