banner913
banner932
banner1012

Kokpitte kahve ve tatlı bulunduran iki pilot işlerinden oldu

banner1020

Hindistan'da bir hava yolu şirketi, uçuş esnasında kokpitte kahve ve tatlı bulunduran iki pilotu görevden uzaklaştırdı

banner974
Kokpitte kahve ve tatlı bulunduran iki pilot işlerinden oldu

banner971
Hindistan'da bir özel hava yolu şirketi, uçuş esnasında kokpitte kahve ve tatlı bulundurduğu iddia edilen iki pilotu görevden uzaklaştırdı.
BBC’de yer alan habere göre, 8 Mart’ta yaşandığı belirtilen olay, uçağın kontrol paneline yerleştirilmiş bardağın ve tatlının fotoğrafının sosyal medyada bu hafta başında viral olmasıyla ortaya çıktı.
Fotoğrafın çekildiği sırada 37 bin fit yükseklikte seyrettiği iddia edilen uçağın başkent Yeni Delhi’den kuzeydoğudaki Guwahati şehrine gittiği öne sürüldü.
Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf üzerine pilotlar çok sayıda kullanıcı tarafından “pervasız” davrandıkları gerekçesiyle eleştirildi.
Twitter’da fotoğrafı ilk paylaşan havacılık uzmanı Mohan Ranganathan, elektronik aksamlara küçük bir türbülansta kahve dökülmesi halinde sistemlerin bozulacağını belirterek, “Bu bir suç” ifadesini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.