banner913
banner932
banner1012

Kayıp mankenin kafatası çorba tenceresinden çıktı

banner1020

Geçen hafta salı günü kaybolan genç mankenin korkunç bir şekilde katledildiği ortaya çıktı… Önceki gün bacakları bulunan mankenin kafatası ise çorba tenceresinde ortaya çıktı. Uzmanlar, “Sadece kafatası kalana kadar kaynatılmış” dedi

banner974
Kayıp mankenin kafatası çorba tenceresinden çıktı

banner971
Hong Kong’ta yaşayan 28 yaşındaki manken Abby Choi’nin önce kayboluşu ve daha sonra da korkunç bir şekilde katledilişi uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu…
Geçen hafta salı günü kayıp olduğu açıklanan ve bulunması için arama çalışmaları başlatılan Choi ile ilgili araştırma ve soruşturma devam ederken, Hong Kong polisi dikkat çekici bulgulara ulaştı.
Lağım ve çöplüklerde inceleme yapan polisler, Choi’nin eski eşi ve eski kayınpederini gözaltına alırken genç mankenin bazı uzuvları ise ortaya çıktı.
Moda dünyasının son dönemde ünlü isimlerinden biri olan Choi’nin eski eşi Alex Kwong, kardeşi ve babası gözaltına alınırken genç mankenin kafatası Tai Po’daki bir dairede ortaya çıktı. Yetkililer bir çorba tenceresi içinde kafatasının bulunduğunu açıklarken, “Kafatasındaki deri yüzülünceye kadar kaynatılmış” dedi. Yapılan incelemelerde kafatasında bir delik oluştuğu da görüldü.
Yerel makamlar bu deliğin bir objeyle sert bir şekilde vurulma sonrasında oluştuğunu söyledi. Öte yandan polis genç mankenin iki bacağının da buzdolabında ortaya çıktığını açıkladı. Evde bulunan bir diğer tencerede de insan kalıntıları bulunduğu belirtildi.
Soruşturmayı yürüten müfettiş Alan Chung, “Olay yerinde çorba dolu iki tencere bulduk ve bunlardan biri 50 santimetre derinliğinde ve 40 santimetre çapındaydı. İçinde yoğun bir yağ, havuç ve insan eti olduğunu tahmin ettiğimiz et vardı” dedi.
LÜKS DAİRE SATIŞINI İSTEMEMİŞLER
Dişler üzerinde yapılacak analiz sonucunda kafatasının genç mankene olduğunun teyit edileceği belirtildi. Fakat yetkililer Choi’nin gövdesi ve kollarının henüz bulunamadığını açıkladı. Polis, Choi’nin lüks bir daireyi satmayı planladığı ve eski eşi ve akrabalarının ise bu satışı istemediğini belirtirken, Choi’nin eski kayınpederinin genç mankeni daha önce de tehdit ettiğini duyurdu.
Chung, “Saldırganların kanın sıçramaması için duvarları kapattığı ve yüzlerine maske takarak önlük giydiklerini tespit ettik” dedi.
Choi’nin arkadaşı Bernard Cheng, “Arkadaşımın Kwong’dan 10 yaşında bir erkek ve 8 yaşında bir kız çocuğu ile şimdiki eşi Chris Tam’dan da 6 yaşındaki bir kız ve 3 yaşında bir erkek çocuğu vardı” dedi.
Choi’nin eski eşi ve şimdiki eşiyle sık sık bir araya geldiği ve yakın oldukları da belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.