banner913
banner932
banner1012

Hamile ablasının kafasını kesip selfie çekti

banner1020

Hindistan'da bir genç, annesinin yardımı ile hamile olan ablasının kafasını keserek selfie çektirdi. Gencin ablasının kafasını kesmesinin nedeni olarak ise kendilerinin onay vermediği biriyle evlenmesi olduğu iddia edildi

banner974
Hamile ablasının kafasını kesip selfie çekti

banner971

 
Güney Asya ülkesi Hindistan'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. 17 ya da 18 yaşında olduğu açıklanan bir genç, 19 yaşındaki hamile ablasının başını orakla kesip, kesilen kafasıyla bir geçit töreninde selfie için poz verdi.
Hem saldırgan genç hem de annesi, bu saldırının ardından polis tarafından tutuklandı.
Kirti Thore isimli genç kız, kardeşi ve annesinin ziyarete geldiği evinde öldürüldü.
Polis Komiser Yardımcısı Kailash Prajapati, annesinin genç kızın bacaklarını tutarken erkek kardeşinin ona orakla arkadan saldırdığını söyledi. Daha sonra da orakla başını kesti.
Olayın yaşandığı anları tarif eden Prajapati, "Kirti'nin kocası hasta bir şekilde evde yatıyordu. Düşen mutfak eşyalarının sesini duyarak uyandı ve mutfağa koştu. Genç çocuk onu da öldürmeye çalıştı ama o kaçarak canını kurtardı. Sonrasında ise genç çocuk ablasının kafasını eline alarak evden çıktı."
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.