banner913
banner932
banner1012

Gizli denizaltı planları tuvalette çıktı

banner1020

İngiltere’nin 1.6 milyar dolarlık gizli denizaltı planları bar tuvaletinde bulundu

banner974
Gizli denizaltı planları tuvalette çıktı

banner971
Kraliyet Donanması’nın en yeni nükleer enerjili denizaltısı için torpido mekanizmasının planları bir bardaki tuvalette yerde bulundu. İngiltere Kraliyet Donanması olayla ilgili soruşturma başlattı.
Astute sınıfı bir gemi olan HMS Anson ile ilgili dosyalar İngiltere’nin kuzeyindeki liman kenti Barrow-in-Furness’teki bir barda bulundu.
The Sun’ın haberine göre, donanma gemilerinin inşa edildiği tersanesinden çok uzakta olmayan bir barda belgeleri gördüğünü iddia eden bir kaynak, “Oldukça hareketli bir geceydi. Bar, rıhtımdan gelen askeri ve sivil insanlarla doluydu.” diye konuştu.
Kaynak, “Tuvalete girdim ve planlar kordonla birlikte hücrenin zemininde yatıyordu. Onları herkes bulmuş olabilir” dedi.
Dosyaların, denizaltının “torpido kapaklarını, yönlendirmeyi ve kaldırma kuvvetini kontrol eden” hidroliğinin bir tanımını içerdiği bildiriliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.