banner913
banner932
banner1012

Dünyada kadınları en büyük göğüse sahip ülkeler açıklandı

banner1020

Dünyada kadınları en büyük göğüse sahip ülkeler sıralandı. Listede ABD birinci oldu. Türkiye ise 20’nci sırada

banner974
Dünyada kadınları en büyük göğüse sahip ülkeler açıklandı

banner971
 
 
 
World Population Review tarafından gerçekleştirilen bir ankette, dünyada kadınları en büyük göğüse sahip ülkeler sıralandı.
Listede ABD birinci olurken, Türkiye daha önce olduğu gibi listeye 20’nci sıralardan dahil oldu.
Dünya nüfusu hakkında yaptığı incelemelerle bilinen World Population Review, dünyada kadınlar arasında en büyük göğüse sahip ülkeleri belirlemek için bir anket gerçekleştirdi. Ankette Türkiye detayı da dikkat çekerken, ilk sırayı ABD aldı.
İLK SIRAYI ALAN DİĞER ÜLKELER
ABD ile birlikte ilk sırayı alan diğer ülkeler Venezuela, Kolombiya ve İsveç oldu. İngiltere de listenin sürpriz yapan ülkeleri arasında yer aldı. İngiliz kadınların önümüzdeki yıllarda listenin ilk sıralarını zorlaması bekleniyor.
TÜRKİYE YİNE ORTALARDA
Ankette Türkiye’ye ilişkin detaylı bilgi verilmedi fakat Türkiye istatistiklere göre 2014’den bu yana devam eden 20’nci sıralardaki yerini korudu ve listeye yine aynı sıralamadan dahil oldu.
GÜRCİSTAN VE KANADA DİPTE
Listenin son sıralarındaki ülkeler ise şunlar oldu: İsviçre, Bosna, Avustralya, Gürcistan ve Kanada. Diğer yandan listede beden ölçülerine yer verilmedi. Ülkeler A, B ve C olarak sınıflandırıldı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.