banner913
banner932
banner1012

Düğünde ölen gelinin yerine damadı kardeşiyle evlendirdiler

banner1020

Düğünde kalp krizi geçirerek ölen gelinin yerine damadı kardeşiyle evlendirdiler

banner974
Düğünde ölen gelinin yerine damadı kardeşiyle evlendirdiler

banner971

Hindistan’ın Gujarat eyaletindeki Nari köyünde gerçekleşen bir düğün töreninin ilk dakikalarında gelin Hental başının döndüğünü ve kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek aniden bayıldı. Gelin hastahaneye kaldırılırken doktorlar Hental’in kalp krizinden vefat ettiğini söyledi. Hetal'in Jinabhai Rathore adında yerel bir adam olan babası, düğünü bozmak yerine damat Vishal'ın onun yerine diğer kızıyla evlenmesini önerdi. Damat teklifi kabul ederek baldızıyla evlendi ve düğün töreni kaldığı yerden devam etti.

DÜĞÜN BİTENE KADAR CESEDİ MORGTA BEKLETTİLER

2

Yerel haber kaynağı Hdni Latest’te yer alan habere göre, düğün töreni bitene kadar vefat eden eski gelinin cenazesi hastane morgunda bekletildi. Ardından ise cenaze işlemlerinin başlatıldığı ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.