banner913
banner932
banner1032

Cenaze töreninde defile!

banner1020

Sıra dışı cenaze töreni görenleri hayrete düşürdü. Hayatını kaybeden bir moda tasarımcısının cenaze törenine katılan bir model podyumdaymış gibi yürüyünce sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını gizleyemedi

banner974
Cenaze töreninde defile!

banner971
ABD’de 62 yaşında hayatını kaybeden moda tasarımcısı Vernest Moore’un 10 Kasım’daki cenaze töreninde, New Jersey’li model Erica L. Carrington, tabuta kadar olan mesafeyi podyumdaymış gibi yürüyünce tepkileri üzerine çekti.
Moore için model olarak çalışan Carrington, Newark Sanat Müzesi’nde düzenlenen cenaze töreninde yaptığı şovu Instagram hesabındaki takipçileriyle paylaştı. Model, “Senin için son yürüyüşüm” diyerek tasarımcıya saygı duruşunda bulundu.
631 binden fazla kez izlenen video için Carrington, “Sanırım Vernest’i onun istediği şekilde gönderdik ve önemli olan da bu.” yorumunu yaparken sosyal medya kullanıcıları onunla aynı fikirde değildi. “Bu gerçekten bir cenaze töreni miydi? yorumunu yapan bazı kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Ancak gerçek başkaydı. Ölümünün bu şekilde anılması tasarımcının vasiyetiydi. Ailesi ve arkadaşları da, 22 Ekim’de yaşamını yitiren Moore’un hayatını, tamamı onun mirasına adanan üç etkinlikle kutladı.
Tasarımcıyı “şık bir şekilde” uğurlamak için yapılan “kırmızı halı”da, cenaze müziği house müzikle değiştirildi. Klipte Moore açık tabutunda yatarken üzerine de kürk bir battaniye örtüldüğü görüldü.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.