banner913
banner932
banner1012

Bir başka mahkumu bıçaklamak için hapishanede tünel kazdı

banner1020

banner974
Bir başka mahkumu bıçaklamak için hapishanede tünel kazdı

banner971
ABD’nin Georgia eyaletindeki Fulton County’de bulunan bir hapishanede tutulan mahkumun tünel kazma sebebi şaşkına çevirdi. Kavian Thomas, kaçmak için değil yan hücresindeki Derondney Russell’a saldırmak için tünel kazdı.
Fulton County Şerif Bürosu, 17 Mayıs’ta Thomas’ın hücresindeki duştan kazdığı tünelle yan hücreye geçtiğini ve Russell’ı bıçakladığını duyurdu. Bıçaklanan mağdurun vücudunun üst kısmında yüzeysel yaralar meydana geldiği açıklandı.
Saldırının ardından yetkililer iki hücreyi de aradı ve birkaç silah bulundu. Eskiyen cezaevi binasından çıkarılan parçalarla kesici aletler yapıldığı tespit edildi.
Fulton County Hapishanesi’nden sorumlu polis Curtis Clark, binanın kullanım ömrünü tamamladığını söyledi:
Bu durum, sadece personel için değil mahkumlar için de mümkün olan en güvenli ortamı sağlamamızı ve işimizi yapmamızı zorlaştırıyor.
Şerif bürosu, daha önce hırsızlık, ateşli silah taşıma ve esrar bulundurmadan hüküm giyen Thomas hakkında saldırıyla ilgili yeni bir dava açılacağını bildirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.