banner913
banner932
banner1012

BAFTA ödülleri sahiplerini buldu

banner1020

banner974
BAFTA ödülleri sahiplerini buldu

banner971

 İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödüllerinin bu yılki sahipleri belirlendi.

BAFTA ödülleri, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle açıklandı.

Yönetmenliğini Alfonso Cuaron'un yaptığı "Roma" en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi sinematografi ve en iyi yabancı dilde film ödüllerini alırken, İngiliz yapımı The Favourite geceyi 7 ödülle kapattı.

Yönetmen Alfonso Cuaron'un Meksika'da geçen çocukluğundan esinlenerek hayata geçirdiği siyah beyaz Roma filminin bu ay sonunda düzenlenecek Oscar ödül töreninde de kazanan olması ihtimali böylece daha da güçlendi.

Sarayın Gözdesi (The Favourite) filmi ise 12 adaylığın yedisinde ödül kazanarak geceye damga vuran film oldu. The Favourite en iyi İngiliz filmi, aktris, yardımcı aktris, özgün senaryo, kostüm, prodüksiyon tasarımı ve makyaj dallarında ödülleri topladı.

BOHEMIAN RHAPSODY'NIN YÖNETMENİNİN ADAYLIĞI İPTAL EDİLDİ

Bohemian Rhapsody filminde efsanevi rock grubu Queen'in solisti Freddie Mercury'yi canlandıran Rami Malek ise en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı.

Malek, ödülünü alırken İngilizlerin iyi müzik yaptığını, en çok da Freddie Mercury'ye teşekkür ettiğini dile getirdi.

Filmin yönetmeni Bryan Singer'in en iyi yönetmen kategorisindeki adaylığı, reşit olmayan erkekleri taciz ettiğine dair hakkındaki iddialar yüzünden kaldırılmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.