banner913
banner932
banner1012

Almanya, karantinayı 18 Nisan'a kadar uzattı

banner1020

Almanya, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinayı 18 Nisan'a kadar uzattı

banner974
Almanya, karantinayı 18 Nisan'a kadar uzattı

banner971

Almanya'da karantina tedbirleri, enfeksiyon oranlarının, yetkililerin hastanelerin aşırı gerileceğini söylediği seviyeyi aşmasıyla birlikte 18 Nisan'a kadar uzatıldı.

Bölgesel liderler, bu ayın başlarında yaptıkları son toplantıda, daha bulaşıcı varyantların pandemiyi kontrol etmeyi zorlaştırdığını söyleyen Angela Merkel'in itirazlarını geçersiz kılan ihtiyatlı bir açılış konusunda anlaşmışlardı. Robert Koch Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü, son bir haftadaki vaka ortalamasının Pazar günü yoğun bakım ünitelerinin kapasitesinin tükenmeye başlayacağı 100 eşiğinin üzerinde olan 103,9 olduğunu açıkladı.

Karantinanın uzatılmasının temelini oluşturan taslak metinde kilitlemenin 18 Nisan'a kadar devam etmesi gerektiği ve bu durumun bir "acil durum freni" olacağı belirtiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.