banner913
banner932
banner1012

Topaloğlu Hakem Akademisi’nde ikinci dönem başladı

banner1020

banner974
Topaloğlu Hakem Akademisi’nde ikinci dönem başladı

banner971
Basketbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve yeni hakemlerin yetiştirilmesi amacıyla eğitimlerini sürdüren Attila Topaloğlu Basketbol Hakem Akademisi’nde yeni dönem kursları Pazartesi günü KTAMS 50. Yıl Salonu’nda başladı.
Bir hafta boyunca sürecek olan kurslara 20 aday hakem katılım gösteriyor. Kurs, Türkiye Basketbol Federasyonu A Klasman Hakemi Murat Ciner ve ülkemizin kıdemli hakemlerinden Tugay Yazgan tarafından kursiyerlere veriliyor. Dört gün sürecek teorik eğitimle ilgili Perşembe günü yapılacak sınavla kursun bu bölümü tamamlanmış olacak.
BAŞARILI İSİMLER DÜDÜKLERİNİ ALDILAR
Öte yandan 2022 yılı ilk döneminde başarılı olan hakem adayları katılım sertifikalarını ve düdüklerini KTAMS 50. Yıl Salonu’nda düzenlenen törenle aldılar. Katılımcılara düdükleri ve sertifikaları merhum Attila Topaloğlu’nun eşi Mediha Topaloğlu tarafından takdim edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.