banner913
banner932
banner1012

RDÜ’den müthiş geri dönüş

banner1020

banner974
RDÜ’den müthiş geri dönüş

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu’nun Üniversiteler Spor Federasyonu işbirliğinde ve METGİN sponsorluğunda düzenlediği Ünilig’de final-four’un ikinci maçında Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi (BAÜ) ile Rauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) karşı karşıya geldi.
Maça iyi başlayan taraf BAÜ oldu ve ilk periyodu 21-14 üstün tamamladı. RDÜ ikinci periyotta daha etkili görünse de BAÜ periyot sonlarında farkı arttırdı ve soyunma odasına 42-31 üstün girdi.
İkinci yarı RDÜ’nün müthiş geri dönüşüne sahne oldu. Lefkoşa ekibi rakibi karşısında hem hücum hem de savunmada istediklerini yaparak farkı eritti ve 5 sayı mağlup girdiği son periyotta öne geçti. Taraftarının da coşkusu ile birlikte üstünlüğünü koruyan RDÜ, karşılaşmadan 71-61’lik skorla galip ayrıldı ve finalde YDÜ’nün rakibi oldu.
RDÜ’de Yarkpazuo Moore 22 sayı 15 ribaunt, James Baker 19 sayı ve Emmanuel Paye 14 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.