banner913
banner932
banner1012

Potada şimdi UNİLİG zamanı

banner1020

banner974
Potada şimdi UNİLİG zamanı

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu’nun Üniversiteler Spor Federasyonu işbirliğiyle düzenlemekte olduğu Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) yarın (29 Kasım Pazartesi) başlıyor. Ön eleme maçlarının tamamlanması ile ana tabloda yer alan 6 takımın belirlendiği ÜNİLİG’de yarın açılış karşılaşması oynanacak.
Ligin açılış maçında yarın Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) karşı karşıya gelecek. UKÜ Arena’da oynanacak maçın başlama saati 19.00 olarak açıklandı.
İlk haftanın diğer maçında ise 30 Kasım Salı saat 19.00’da Doğru Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile LEfke Avrupa Üniversitesi karşılaşacak. Mücadele Lefkoşa Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alacak.
Haftanın kapanış maçı ise 1 Aralık Çarşamba günü Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Rauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) arasında olacak. Mücadele Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda yer alacak ve saat 19.00’da başlayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.