banner913
banner932
banner1012

Potada Açılış Kupası başlıyor

banner1020

Büyük Erkekler Ligi’ne hazırlık niteliği taşıyan ilki Koopspor’un şampiyonluğu ile tamamlanan Açılış Kupası’nda kura çekimi 17 Aralık Cuma günü yapılacak

banner974
Potada Açılış Kupası başlıyor

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu bir yandan ÜNİLİG’i sürdürürken diğer yandan Büyük Erkekler Ligi’nin başlatılması için son hazırlıkları gerçekleştiriyor.
İlk kez geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve Büyük Erkekler Ligi’ne hazırlık niteliği taşıyan Açılış Kupası’nda kura çekimi 17 Aralık Cuma günü yapılacak. Aralık ayının son haftasında başlatılması planlanan Açılış Kupası’nda program kura çekimi sonrasını netleştirilerek spor kamuoyu ile paylaşılacak.
Basketbol Federasyonu tarafından ilk kez geçtiğimiz sezon düzenlene, gerek düzen, gerekse de sağlık tedbirleri açısından birçok federasyona örnek teşkil eden Açılış Kupası, zorlu pandemi koşullarına rağmen büyük ilgi görmüştü.
12 Aralık 2020 tarihinde oynanan Açılış Kupası finalinde Koopspor, Yakın Doğu Üniversitesi’ni 72-52 yenerek bu organizasyonun ilk şampiyonu olmuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.