banner913
banner932
banner1012

Mevlit: Beğeni kazanan bir federasyonuz

banner1020

Orhun Mevlit, “Geçtiğimiz yıl birçok insanın olumlu görüşünü ve beğenisi kazanmış, zirvede tamamlamış bir federasyon olarak 2021 – 2022 sezonuna bunun sorumluluğu ile girdik.” açıklamasını yaptı

banner974
Mevlit: Beğeni kazanan bir federasyonuz

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu yoğun geçen sezonun ardından çalışmalarına ara vermezken, 2021 – 2022 sezonu resmi olarak başlıyor.
KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada tüm basketbol ailesine ve sporseverlere keyifli bir sezon ve spor yılı hedeflediklerini söyledi.
Mevlit, geçtiğimiz yıl taraflı, tarafsız spor camiası içerisinde olsun veya olmasın birçok insanın olumlu görüşünü ve beğenisi kazanmış, zirvede tamamlamış bir federasyon olarak 2021 – 2022 sezonuna bunun sorumluluğu ile girdiklerini vurguladı.
 “Ligin kalitesi önümüzdeki on yılın geleceğini yansıtacak”
“U20’ler büyükler basketbolunun en önemli sporcu kaynağı olacak bir ligdir” diyen Başkan Mevlit, “Geçtiğimiz sezon tam istediğimiz randımanı final hariç alamamış olmamız, bu projenin bu yıl daha özenerek gözlemleneceğinin göstergesidir.
Ligin gelişmesinin, kaliteli maçlar oynanmasının ülke basketbolunun gelişimi için önemli olduğunun bilincindeyiz. Çünkü ligin kalitesi basketbolda önümüzdeki on yılın geleceğini yansıtacak” ifadelerini kullandı.
Mevlit, “Tüm basketbol ailesine ve sporseverlere keyifli bir sezon, spor yılı hedefliyoruz” cümlesiyle sözlerini noktaladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.